Pāriet uz galveno saturu

Viss, izņemot parasto
Jakas un mēteļi visiem auguma tipiem

Viss, izņemot parasto Jakas un mēteļi visiem auguma tipiem
Jakas un mēteļi visiem auguma tipiem777

Esi tu pati

Svinēsim mūsu skaistumu un unikalitāti. Ir lieliski justies pārliecinātai un zināt, kas tev patīk un piestāv. Un kāpēc tev vajadzētu zināt savu auguma tipu? Galvenais ir izvēlēties ērtus un universālus apģērbus, un kombinēt tos tā, lai izceltu sava auguma labākās īpašības. Neatkarīgi no tā, vai tev ir smilšu pulksteņa, bumbierveida, apaļīga vai taisnstūra auguma forma, šeit atradīsi tērpus, kas ļaus tev justies ērti un izskatīties lieliski. Iedvesmojies!

Apaļīga figūra

Ja tev ir slaidāka ķermeņa apakšdaļa un apaļīgs viduklis, tava auguma tips atbilst apaļīgam. Ir vērts ieguldīt līdzekļus klasiskā mēteļa iegādē, jo to var valkāt gan ikdienišķi, gan eleganti. Klasiskā versija ar garumu līdz potītēm vizuāli pagarina un piešķir elegantu pieskārienu jebkuram apģērbam. Valkā to kopā ar saviem iecienītākajiem džinsiem, pogājamiem krekliem un platformas zābakiem, lai radītu patiesi stilīgu tērpu. Bleizera stila jaka vai tumšs mētelis palīdzēs tev uzburt stilīgāko tērpu - pūkains plīša materiāls šajā gadījumā būs lieliska izvēle ērtai slāņošanai. Velc to ceļā uz sporta zāli, darbu vai āra aktivitātēm. Šeit tu noteikti atradīsi īsto modeli, kas ļaus tev justies labi un stilīgi!

Yasmin - Classy Black Set Look
Yasmin - Baby Blue Coat Look

Bumbierveida figūra

Ja tava ķermeņa platākā daļa ir pie gurniem, bet ķermeņa augšdaļa ir diezgan smalka, tev ir bumbierveida figūra. Ja vienlaikus vēlies justies un izskatīties stilīgi, izvēlies ādas jaku. Šosezon ādas jakas haki versija ir pilnībā pārņēmusi modes skatuvi - kombinē to ar ādas biksēm un loaferiem, lai iegūtu glaimojošu un šiku tērpu, ko varēsi valkāt no rīta līdz vakaram. Gara ādas jaka ir ļoti aktuāla modes tendence, un, kombinējot to ar tumšāku toņu biksēm un īsu topu, radīsi relaksētu ikdienas tērpu, kas garantēs, ka jutīsies un izskatīsies lieliski.

Mies - Olive Leathery Look
Mies - Black & Brown Leathery Look